De afloop van de treinkaping in 1977 bij De Punt laat de Molukse gemeenschap niet los. Aan de vooravond van de Molukse herdenking, die morgen wordt gehouden, van de gewelddadige beëindiging, heeft een onderzoek van freelancejournalist Jan Beckers tot enige beroering geleid. (zie hieronder het hele onderzoek met alle feiten)

Hij beweert in het stuk, dat hij samen met een van de kapers schreef, onder meer dat minstens drie van de kapers zouden zijn geëxecuteerd tijdens de bevrijdingsactie van mariniers. Mensenrechtenadvocaat Liesbeth Zegveld is gevraagd of zij wil bekijken of de betrokken mariniers alsnog hiervoor vervolgd kunnen worden.

"Kogelregen trof kapers De Punt"

De treinkaping bij De Punt in 1977 is wel degelijk geëindigd in een kogelregen. Dat blijkt uit een geheime documenten die de Volkskrant heeft ingezien. Officieel is altijd ontkend dat de kapers moedwillig door tientallen kogels zijn gedood.


 
Ik vind dat er veel te hysterisch wordt gedaan en 'racisme' geroepen. Alsof er trouwens geen ergere dingen zijn dan 'racisme'. Waar het op neerkomt is dat Gordon gewoon een botte lul is. Dat is niet fijn, maar ook niet verboden. Niemand hoor je over ons kabinet die Nederland sloopt die vinden het wel fijn dat men over onbenullige zaken druk maakt.

 
Foto
De Israëlische strijdkrachten hebben een beknopte strip gemaakt waarin ze hun visie op de situatie in de Gaza-strook onder het leiderschap van Hamas duidelijk maken. Onder de titel "Hamas: terreur en tirannie in Gaza" geven ze te verstaan dat de vrouwenrechten in het Palestijnse gebied ernstig met de voeten worden getreden. Op school zouden kinderen dan weer tot kleine terroristen worden opgeleid.

 
Was (is) er sprake van een grootschalig Koninklijk
Pedofiel Netwerk in en rond “HET RONDE HUIS bij Nunspeet en
begon hier de collaboratie met Nazi
Duitsland? http://nl.wikipedia.org/wiki/Ronde_Huis
Oordeelt u zelf over de volgende intriges. (bron o.a krant nunspeet 1976)

 
Moet hij blijven of niet? En als hij blijft moet het dan in het geel, in het zwart of toch liever rood? Allemensen, er is wat afgeredeneerd in de afgelopen weken! Ik heb nog nooit zoveel over Sint en vooral Piet gelezen als de laatste maand. Wel slaaf, geen slaaf, wel racistisch, onzin, niet racistisch! Schoorsteenveger, slaaf, knecht, oer-heidens figuur dat al bestond voor de christelijke jaartelling, wat hebben we ons uitgeput om onze cultuur te verdedigen of juist niet. Je moet goed uitkijken in welke kringen je je begeeft voor je uit durft komen voor je mening. Ben je tegen Zwarte Piet, oei, pas op want je krijgt twee miljoen Piet-moet-blijven Nederlanders over je heen. Moet Piet blijven? Let op want de anti-Piet beweging is fel en niet gevoelig voor gezelligheidsargumenten. Koloniaal en racistisch is het, klaar!

 
Totaal verbijsterd was ik, toen ik het voor het eerst zag. Hoe kon dit mogelijk zijn? Was het soms een grap? Ik knipperde een paar keer met mijn ogen, maar nee, het was echt zo…

 
Weet je wat het is? Mensen weten gewoon niet wat ze willen. Hoe lang was die Morsi nou aan de macht in Egypte? Een jaar? Eerlijk gekozen door het volk. Maar ineens deugt-ie toch niet. Net als hier in Nederland. Eerst massaal Mark en Diederik stemmen en nu lopen zeiken. Rutte heeft mazzel dat we geen Arabisch land zijn, anders hadden we hem allang afgezet. Maar zo zijn wij niet. Wij protesteren niet met ons allen op een plein. Wij zeiken bij de koffiehoek op het werk.

 
Ik zie het helemaal voor me, dat nieuwe tv-format wat ik van het weekend heb bedacht. ‘Holland’s Next Sylvie’.

Over een jaar komt hij erachter, Raf, dat hij z’n ‘Meis’je zo mist. Nooit meer zijn handen halen door haar stylish geföhnde blonde lokken.

 
"Pak ze maar aan, die luie uitvreters die gratis geld krijgen",en "Als ze niet 'willen', dan creperen ze toch lekker".

Reacties/opmerkingen die ik vaak voorbij zie komen sinds J(H)ellejetta Klijnsma haar snode plannetjes bekend heeft gemaakt en die ik (en vele anderen) met angst en beven tegemoet zie.

 
De dag nadat GTA 5 uitkwam, waren er 25 procent meer ziekmeldingen in Nederland. Even voor mijn ouders, een aantal vrouwen en de wat oudere lezers: GTA 5 is het vijfde deel van Grand Theft Auto, een computerspelletje waarbij je auto’s steelt en mensen neerknalt. Deze column is speciaal voor de GTA-fanaten.