Ik vind dat er veel te hysterisch wordt gedaan en 'racisme' geroepen. Alsof er trouwens geen ergere dingen zijn dan 'racisme'. Waar het op neerkomt is dat Gordon gewoon een botte lul is. Dat is niet fijn, maar ook niet verboden. Niemand hoor je over ons kabinet die Nederland sloopt die vinden het wel fijn dat men over onbenullige zaken druk maakt.
Chinezen, Zwarte Pieten, discriminatie we maken ons druk om dingen waar we ons eigenlijk niet druk om moeten maken. Je kan de krant niet open slaan of op het net surfen en je komt het gezeik van de typische Hollander weer tegen terwijl we zelf allemaal in de rug worden gestoken met een vlijmscherp mes door de heren uit Den Haag want die vinden dit allemaal wel goed uitkomen.

Terwijl het overgrote deel van Nederland loopt te zeiken over dit soort zaken kunnen de heren lekker door gaan met het afbreken van ons systeem. We worden allemaal kaalgeplukt maar zich daar boos over maken nee hoor!. Zwarte Piet en Gordon petities worden opgezet op Facebook en twee miljoen Nederlanders liken zich eigen helemaal kapot want dit mag niet maar opstaan tegen een Elite die ons berooft van echte zaken als pensioen, zorg  en werk daar horen we niets van.
Nee Gordon die een botte grap maakt dat is pas echt nieuws, .......man man wat een gezeik over discrimineren steeds gelul, is begonnen met zwarte piet en het gaat maar door, vind je het raar dat mensen zich beginnen te ergeren aan de kleurlingen die dit gezeur voortbrengen. Een grapje die ook bedoelt is om lollig te wezen al dan niet grappig.we weten nu 1 keer dat Gordon soms leuk is en soms over de top.

Laten we nu eens echt zeiken en laten deze deze pagina https://www.facebook.com/pages/Stop-Rutte-II/1486056618287131 eens liken of blijft u net zo passief toe kijken als alle andere keren en maakt u zich druk om een botte Gordon of om een kinderfeest.

Natuurlijk ik keurt discriminatie niet goed en weet ook wel dat sommige opmerkingen niet kunnen en een Zwarte Piet al helemaal niet, maar laten we daar niet te veel aandacht aan besteden want De haag vindt dit alleen maar goed uitkomen en gaan lekker stilletjes door met het uitkleden van ons Nederland en de rechten die we jaren lang hebben opgebouwd.

Laat je horen en bezoek deze pagina https://www.facebook.com/pages/Stop-Rutte-II/1486056618287131

Wordt vervolgd....
 



Leave a Reply.