Ik zie het helemaal voor me, dat nieuwe tv-format wat ik van het weekend heb bedacht. ‘Holland’s Next Sylvie’.

Over een jaar komt hij erachter, Raf, dat hij z’n ‘Meis’je zo mist. Nooit meer zijn handen halen door haar stylish geföhnde blonde lokken.
Nooit meer samen bankhangen, kijkend naar herhalingen van ‘Das Supertalent’ of voetbalsamenvattingen. Hij gaat nog veel meer moeten missen. Sylvie’s gevoel voor stijl, haar sexy boezempartij, dat perfecte neusje en die waanzinnig gespierde buik. Bovendien een carrièrevrouw en milf tot in haar gelakte tenen. Vroeg of laat loopt de voetballer langs een Hunkemöller-etalage, waar zijn ex een sexy kusje naar hem blaast op een poster, en barst hij spontaan uit in tranen. Zo ver mag het niet komen. Nog voordat hij volledig aan de grond raakt, moet de HSV-speler op zoek naar een nieuwe Sylvie. Dat vraagt om een tv-format. ‘Wie is de Meis?’, ‘Raf zoekt vrouw’, ‘So you think you can Sylvie?’ en ‘Echte Meis in de jungle’ passeerden allen de revue. Maar uiteindelijk mocht ‘Rafael’s next Sylvie’ zich de winnende titel noemen. Picture it. Rafael op de plek van Tyra Banks, met Zlatan Ibrahimovic (teamgenoot in de tijd van de prille liefde tussen Raf en zijn bijna ex-vrouw) aan zijn zijde, Daniel Meis (broer van Sylvie) en Arie Boomsma (fervent vrouwenmagneet) als dreamteam jury om Van der Vaart te helpen aan nieuw vlees in de kuip. Presentator? Robert ten Brink. Hij als ‘All you need is love’- doctor weet als geen ander hoe je twee mensen bij elkaar brengt.

Vervolgens het bekende riedeltje: screenings, audities en dan à la ‘de Bachelor’ samen naar een romantisch, tropisch oord met een selectie wulpse meiden. Kijkcijferhit gegarandeerd. Het is eigenlijk enkel nog een kwestie van om de tafel zitten met John en zijn TVOH-team om de puntjes op de ‘i’ te zetten.

Hoewel we goud in handen hebben, is het programma gedoemd te mislukken. Syl is onvervangbaar.




Leave a Reply.