Daar wordt je niet vrolijk van,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, Het is even lezen en je kwaad maken, want het is waar, maar wat doe je er aan in je eentje? Wel doorsturen aan de oudjes.

Na de schandalige waanvertoning van Asscher en de PvdA- en de VVD-afgevaardigden in de kamer is het goed dit nog even door te nemen. Nog schandaliger is het hoe de linkse media (VARA en consorten) dit crimineel uitzuigen van ouderen doodzwijgen of vergoelijken. Daarom is het goed dit zoveel mogelijk te verspreiden. Ze denken dat ze ouderen stil en dom kunnen maken maar de afrekening houden we vers. Ongelooflijk hoe de 50 plus partij in de media genegeerd wordt.

De ouderen die Nederland hebben opgebouwd, worden nu op legale wijze gestraft. Ruim € 406 miljoen gaat per jaar het land uit door de buitenlandse werknemers, geld wat niet meer in de Nederlandse economie gestopt word. En nu zijn de grenzen ook nog open voor Roemenen, Bulgaren enz., die ook hun geld opsturen naar hun land. Vandaar dat wij vergeleken met andere Europese landen het slechtste er voor staan.

Lees op deze pagina de meest treurige feiten
jos van Veen
4/24/2014 07:54:21 am

Dit heeft een heel groot discutabel gehalte.

Die premies zijn door de werkers zlf betaald en dus hebben ze dit ook zelf opgebouwd..
Geen kletskoek verkopen svp
dit is afgunst zoeken waar het niet is..

Reply



Leave a Reply.