VVD-premier Mark Rutte lijkt te trappelen van ongeduld om opnieuw formeel en officieel met zijn oud-mentor en ex-partijgenoot Geert Wilders samen te werken. Hun beider doel: Nederland verder in de uitverkoop gooien door ons land helemaal open te stellen voor private koopjesjagers van over de hele wereld.

Terwijl Wilders onze aandacht afleidt met emoties tegen de vreemde en de buitenstaander, maakt Rutte ons steeds weerlozer tegen buitenstaanders door alles wat los en vast zit te privatiseren. Onze media staan op de rol voor de eerstvolgende move op dit vlak, onder leiding van VVD’er Sander Dekker. Het lijkt een paradox, maar in de praktijk werken de een-tweetjes van Wilders en Rutte tot nu toe prima. Niemand die het door lijkt te hebben. Iedereen blaft machteloos en zinloos tegen Wilders, terwijl Rutte de buit binnenhaalt.

Kijk maar naar het laatste succes van het orca-duo Rutte-Wilders. Terwijl Wilders zijn bij voorbaat kansloze minder-Marokkanen-mop debiteert, slaagt de VVD erin een minder-Antillianen-wet op stapel te zetten. Het werkt gesmeerd en de PvdA (wij allemaal trouwens) dwarrelt als een wezenloze kleuter alle kanten op en krijgt straks de Zwarte Piet, net zoals het CDA dat vanwege Rutte-II kreeg en nu opnieuw, middels deze speculatieve uiting van Mark Rutte. lees hier verder: http://stopdebankiers.nl/mark-rutte-wil-toch-met-geert-wilders-samenwerken/



Leave a Reply.