Het kabinet veroordeelt de anti-islamsticker die PVV-Leider Geert Wilders donderdag lanceerde. Vicepremier Lodewijk Asscher noemt het ,,een walgelijke sticker met als enige doel om te kwetsen''. Het wordt tijd dat ook het volk van Nederland deze acties zat zijn. PVV heeft goede punten zoals tegen Brussel en zijn bemoeienissen maar dit soort acties die kunnen echt niet. Sorry Geert verkeerd bezig dit kan gewoon niet!.
Volgens Wilders is de bedoeling van de sticker ,,niet om te kwetsen, wel om te choqueren. Het is mijn intentie om mensen te bevrijden van het juk van de islam. Om ze te vertellen waar die islam voor staat'', stelde Wilders. Wilders liet de anti-islamstickers drukken, die mensen bij hem kunnen bestellen. Op de sticker staat: ,,De islam is een leugen. Mohammed is een boef. De koran is gif." Een van de stickers heeft hij op de deur van zijn werkkamer geplakt.

Reactie Timmerman

Ook minister Frans Timmermans van Buitenlandse Zaken reageerde, vanuit de Eurotop in Brussel, voor de NOS. Hij zei dat meer dan een miljard mensen op de wereld en honderdduizenden Nederlanders gelovige moslims zijn van goede wil en zonder radicale denkbeelden. ,,Hun geloof beledigen is geen bijdrage aan de bestrijding van extremisme, maar speelt de extremisten juist in de kaart. Daar neemt de Nederlandse regering afstand van", zei Timmermans.

"Als je doel is radicalisering, extremisme en terrorisme te bestrijden, is het beledigen van een godsdienst en het daarmee krenken van vele gelovigen een buitengewoon slecht en ineffectief middel", reageert ook vice-premier Asscher, en Gelijk heeft hij punt.

Nu is dit de mening van evenkletsen maar wat is jouw mening hierover laat het ons weten, voor of tegen we horen het graag!
Joepie Meloenie
12/19/2013 06:50:37 am

die eeuwige aandachttrekker die volkomen onnodig, mega hoge beveiligingskosten veroorzaakt, die zich laat volstoppen met centjes van buiten ons land en niemand wil vertellen wie zijn suikeroompjes zijn, die man moet voortaan maar voor zichzelf zorgen! Niet meer op onze kosten gek doen. Opzouten svp!

Reply
Bollocks
12/19/2013 02:23:07 pm

,,De islam is een leugen. Mohammed is een boef. De koran is gif."
Kan iemand het volgende in het Arabisch vertalen:
'De PVV is een leugen, Wilders is een klootzak, Allah Ackbar'. Dan kunnen wij een tegensticker uitgeven.

Reply
Sia
12/19/2013 04:54:09 pm

Een ding heb ik nooit goed begrepen.
Waarom de Moslims komen nooit met soortgelijke tegenacties ipv hooglopende emotionele demonstraties en uiten van dreigementen?
Bijvoorbeeld een sticker maken zoals:
Maria was een hoer, Jezus was een psychopathische flikker en Christendom is een religie van agressie en bedrog.

Reply
Jo
12/19/2013 05:32:22 pm

In de bijbel staat: “God zond de engel Gabriel naar een stad in Galilea genaamd Nazareth, naar een maagd verloofd met een man uit het huis van David, Jozef geheten, en deze maagd heette Maria”.
De Engel sprak tot haar: “Wees gegroet, gij die zoveel genade ontvangen heeft. De Heer is met u. Gij zijt gezegend onder de vrouwen”.
Door het zien van de engel en door diens woorden was zij ontsteld. En zij vroeg zich af wat deze begroeting kon betekenen? Maar de engel zei tot haar:
"Vrees niet Maria, zie gij zult zwanger worden en een zoon ter wereld brengen, die gij de naam Jezus moet geven, Hij zal groot zijn en Zoon van de Allerhoogste genoemd worden". Maria sprak: "Zie de dienstmaagd des Heren, mij geschiede naar Uw woord. (Lucas 1,26-38).

Alzo lief had God de wereld dat Hij Zijn enige Zoon, met de naam Jezus Christus gegeven heeft, opdat een ieder die in Hem gelooft niet verloren gaat, maar leeft.

Als Christen hoef je dus geen ongelovigen te vermoorden, om in de hemel te komen, zoals bij de islam wel het geval is !!!

Reply
Sia
12/19/2013 10:19:13 pm

Jo, wat een sprookje, alsof je er bij was toen dat allemaal gebeurde.
In een ander sprookje, ergens anders, 700 of 800 jaar daarna, God spreekt tot een man en geeft hem een opdracht en en book.
Volgens jou de eerste sprookje is OK maar de tweede sprookje is niet OK. Oh, mijn God, wat mensen zoals jij zijn dom!

voor mij zin allemaal de same shit maar christendom is de messt agressieve, en bloeddorstige goddienst dat het bestaat. Tijdens de kruistochte, jodenvervolging en nu met de nieuwe kruistocht in het middenoosten. De misdaaden en de moorden en de plunderingen en de slaverninjen die chrsitenen zij begaan niemand anders heeft
het gedaan.

Bollocks
12/21/2013 03:52:31 pm

@Jo: "In de bijbel staat: “God zond de engel Gabriel . . . ". Dit verhaal staat ook in de Koran (Sura 19, 25): "Mariamu had zich van haar familie vervreemd en zij was gevlucht naar een Oostelijke plaats. Daarheen stuurden Wij (Allah) Onze Heilige Geest die tot haar verscheen in de gedaante van een perfecte man". Het verhaal gaat verder dat zij met deze man meetrok en zwanger werd. Toen zij moest bevallen was zij bang en gedeprimeerd, maar Isu (Jezus) stelde haar gerust.

Bollocks
1/10/2014 07:07:44 pm

Dit verhaal staat ook in de Koran, Sura 19 vers 16: "Vermeld ook in de Schrift van Marjam. Zij had zich verwijderd van haar familie. Toen zonden Wij (Allah) Onze Geest die haar verscheen in de gedaante van een man. Hij zei haar dat zij zwanger zou worden. Zij antwoordde 'Hoe kan ik zwanger worden terwijl geen man mij aangeraakt heeft en ik geen hoer ben'. De Geest zij 'Dat is voor Allah een Fluitje van een Cent. Hij zegt slechts 'Het zij' en het is. Zij werd zwanger van hem ging met hem mee naar een afgelegen plaats waar zij beviel van een zoon. Zij gooide zich in de zenuwen maar Isu, die net geboren was, troostte haar. Hij zei "Allah heeft hier voor een bron gezorgd en als je de dadelpalm schudt krijg je ook genoeg te eten. Maak je dus geen zorgen en als je iemand ontmoet zeg dan dat je een gelofte van onthouding hebt gedaan en nooit meer zal naaien". Althans woorden van die strekking.

Anne
12/19/2013 05:04:46 pm

@sia, andere beledigen omdat je zelf beledigd wordt slaat nergens op. Daarnaast geloven wij moslims zelf in Maria en Jezus en allle andere profeten van het christendom, dus daar zouden we alleen ons zelf mee hebben.

Reply
Sia
12/19/2013 10:23:46 pm

Anne, zeer naief en schijnheilig van je.
Respec en gelijkwaardigheid moet van beide kanten komen.
Christendom is de enige arrogante en intolerante godsdienst die bestaat. Christendom is de enige godsdienst die andre godsdiensten niet erkent en niet respecteert en zelfs slecht vind.

Reply
imam as-shaafi
12/19/2013 05:07:47 pm

Zeg maar wat je wil om mij te beledigen, want in mijn stilte naar de dwaas toe is inderdaad een antwoord. Het is niet dat ik verlegen ben om een harde reactie (te geven) maar het is niet van het niveau van een leeuw om een hond te beantwoorden.

Reply
Bollocks
1/10/2014 07:15:49 pm

Heel goed gezegd, Imam. De dwaas probeert krampachtig voor vol aangezien te worden, hoewel hij rjp is voor het gekkenhuis, maar de wijze schudt slechts zijn hoofd. Ik heb overigens nog nergens die stickers gezin. Zou het PVV stemvee toch verstandiger zijn dan Wilders denkt?

Reply



Leave a Reply.